Fer memòria del meu 2013

Aprofitant que estic de vacances, he començat allò que em feia tanta mandra de fer: posar en carpetes les fotos del portàtil, actualitzar la web, tancar assumptes que tinc a mitges. En resum aturar-me, desar, recopilar, ordenar. Activitats que estan entre el marujil i el selfish. Autobombo domèstic.

pequod1

Una de les millors coses que m’han passat aquest any ha estat presentar un llibre. Tant amb la Isabel Sucunzacom amb la Clara Mir que són dues personalitats literàries de les quals sóc fan. Com s’acostuma a dir, ha estat un luxe.

Moltes gràcies!

Advertisement

Posted

in

by

Tags:

Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: