Poetes per la república

ara poesiaEl col·lectiu Poetes per la República sota el lema “1 d’Octubre: ni presos, ni exiliats. República” torna a la Casa de Cultura de Girona després de diferents actuacions, realitzades pel territori, a Arts Santa Mònica i al Convent del Caputxins a Sarrià a Barcelona i també a l’interior de les presons del Puig de les Basses i Els Lledoners, entre altres. El col·lectiu, a més de voler donar suport i la paraula als representants polítics i líders socials, es refermen en la determinació de mantenir-se fidels al mandat democràtic triat pel poble.

El recital comptarà amb la participació dels poetes: Carles Duarte, Susanna Rafart, Anna Pantinat, Jordi Pàmies, Vicenç Altaió, Teresa Tarrida, Enric Casasses, Carme Pagès, Francesc Ten, Eduard Casas, Mireia Baeta, Cèlia Sànchez-Mústic i Jordi Virallonga.

I les actuacions musicals de: Jaume Arnella, Ferran Martínez, Toni Oro, Quartet de veus Mata de Jonc –amb Ramon Manent-, Duet Rústic –amb Albert Cuevas i Raül Moliner- i el quartet format per Jaume Fulcarà, Alverd Oliva, Teresa Noguera i Adrià Bauzó.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: