Akelarre poètic. Vermut i recital feminista

9 de març, 12h Akelarre poètic. Vermut i recital feminista

El dissabte, 9 de març a les 12h, tot just el dia després de la #VagaFeminista a la que ens sumem, celebrem un akelarre poètic amb un vermut recital amb un cartell de luxe. Comptarem amb la participació de les poetes Odile Arqué, Ester Andorrà, MíriamCano, Laura López Granell, Maria Antònia Massanet, Anna Pantinat i Ester Xargay.

Som inexplicables i feministes, ho reivindiquem i això queda palès en el nostre catàleg i les activitats que organitzem. Visibilitzem autores a qui la història ha menystingut, ignorant-les als cànons oficials i continguts educatius, qüestionant la seva autoria o la qualitat de les seves obres pel simple fet de ser dones.

Creiem i militem en la lluita feminista perquè queda molta feina per fer. Des de l’àmbit cultural tenim l’oportunitat de contribuir a canviar les coses. Creiem en el poder dels llibres per obrir la ment de les persones, ampliar horitzons i qüestionar idees preconcebudes.

Juntes som més fortes, i aquesta sororitat és la que volem reivindicar en aquest acte en què les poetes alçaran les seves veus i versos per dir prou a la cultura de la violació, reivindicar els nostres drets com a dones. Per cridar ben fort contra aquest sistema patriarcal que ens ofega.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s