A les fronteres del llenguatge. Homenatge a Josep-Ramon Bach

L’Associació va organitzar dins el festival Barcelona Poesia un homenatge a l’escriptor el passat diumenge 16 de maig als jardins de la Casa Misericòrdia amb Anna Bou, Jaume Comas, David Madueño, Empar Sáez i Marta Pérez-Sierra, amb acompanyament musical de David Casanova.

Josep-Ramon Bach (Sabadell, 1946 – Barcelona, 2020) va ser una figura singular, un investigador-poeta que va explorar les fronteres del llenguatge a través de la terra, el mar i l’aire de la forma. Cada poemari és una reinvenció d’estil, un viatge de figuracions i imaginaris. Són territoris expansius cap a literatures llunyanes i registres lingüístics en estat de descoberta que el van dur a ser un referent no només en el món poètic, sinó també en d’altres camps artístics.

Diversos escriptors de la seva generació van concentrar-se diumenge al migdia a l’acte, que va aplegar més de cent persones. L’activitat va tenir l’acompanyament musical del pianista David Casanova, que va interpretar peces dedicades a Josep-Ramon Bach compostes per Benet Casablancas i va preparar l’acompanyament musical dels poetes especialment per a l’ocasió. Aquesta activitat es va fer amb la col·laboració de la Fundació Ars de Sabadell i va ser coordinada per la vocal de l’AELC Anna Pantinat.

Recupera l’acte en fotografies aquí


Posted

in

by

Tags:

Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: