Exposició a la Pahissa del Marquet

La peça que presento, GOIG DE L’EYEBORG VIGILANT és un poema basat en una lectura futurista de la llegenda sobre les relíquies que pertanyen al monestir de Sant Pere de Casserres. Aquest eyeborg, lluny del prototip de Neil Harbisson que li permet sentir els sons dels colors, planteja la dimensió mística de la vigilància. 

El poema es planteja com un text i un ultratext que es desestructura en petites peces virtuals visitables al codi qr que duu a: https://goigsposthumans.wordpress.com/

“La Pahissa del Marquet-Arts-Lletres-Natura, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, acull a partir del 28 de gener noves exposicions i mostres. D’una banda, es podrà veure l’exposició col·lectiva ‘Quatre dimensions té el meu poema’ (sales I i II fins al 26 de març) així com la instal·lació ‘El silenci de l’aigua’, de Marta Darder, als espais escala i pati fins al 28 de maig. Una mica més tard, el 18 de febrer, es presentarà la plaquette guanyadora de la 6a edició del Premi Carles Hac Mor a plaquettes d’Escriptura Subversiva, que juntament amb les finalistes i algunes de les obres presentades, s’exposarà a la Sala Tallers fins al 26 de març.”

Més informació: https://parcs.diba.cat/web/l-informatiu/-/sant-lloren%C3%A7-la-pahissa-del-marquet-comen%C3%A7a-l-any-amb-una-mostra-col%C2%B7lectiva-una-instal%C2%B7laci%C3%B3-i-el-premi-carles-hac-mor-de-poesia-subversiva#.Y9NvxbXSyG0.twitter

Advertisement

Posted

in

by

Tags:

Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: