Començament de curs

Estimades, aquest curs ha començat molt fort. Una lluita artística i cultural en aquest temps d’atac és absolutament necessària. #NoCallarem

festival-horiginal-22

La cloenda de l’exposició Generació Horiginal a l’Arts Santa Mònica en plenes festes de La Mercè, va resultar ser un clam catàrtic contra l’estat d’excepció que estem vivint. Vam parlar, vam recitar i vam tocar fent una crida a la desobediència, a la movilització de totes, a la llibertat. Al balcó més privilegiat de la Rambla, a tocar del carrer. La llar de totes les reivindicacions de la Barcelona rebel.

Aquest curs també tinc l’honor de participar al projecte Creadors en Residència al Comas i Solà amb uns artistassos adolescents que em sorprenen dia a dia. Organitza l’ICUB i ho gestiona l’Afluent. I no puc fer més que donar les gràcies per proposar-me aquest repte, que perquè negar-ho, és ULTRADIFÍCIL i per això mateix, SUPERAPASSIONANT.

Encara no puc publicar fotos, però ja us ho dic: fli-pa-reu.

dibuix nu les tres feres
Les tres feres, per Nú Miret

I finalment dir-vos que el trio poètic Ester Andorrà, Mireia Vidal-Conte i jo mateixa, anteriorment il·lustrades com a “Les tres feres” farem un maridatge de vins i poesia amb motiu de la festa del vi de Gandesa. Serà el 4 de novembre a les 19:30 a la festa Abrisa’t, del celler Bàrbara Forés, un dels meus vins preferits. Tasteu-lo o us mossegarem.

 

 

 

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: