Recitals i concerts de tardor

Aquest començament de curs tenim diverses cites literàries. La primera és aquest 27 de setembre a la Llibreria Calders, on presentem un llibre de la breu: El bigoti, d’Emmanuel Carrère amb Ignasi Pàmies, Ferran Ràfols i Nú Miret. Per aquesta ocasió, Pentina’t Lula, ha creat una cançó homònima que estrenarem mundialment dissabte 27 de setembre a la 13h

ElBigotiCalders27set

També estrenem música pels poemes de Construcció de la Nit, obrint la temporada de tardor de l’Heliogàbal, el diumenge 5 d’octubre a les 19h. Comptarem amb els músics de Pentina’t Lula en format trio: la Laia Pantinat a la bateria, el Panotxa a la guitarra i les fotografies de Jack Bernal. Al Núvol, se n’han fet ressò

cnhelio

El 5 de novembre presentarem De sobte, un estiu, el meu primer poemari, que es publica a la col·lecció Alabatre de LaBreu, la qual cosa, com comprendreu, m’omple d’orgull i satisfacció (com diria l’ex-rei del nostre país veí). Serà a l’Horiginal, i també hi seran la Blancallum Vidal i en Francesc Garriga.

Apa doncs, aviam si ens veiem!

Advertisement

Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: